Bemutatkozás

 

A Nyírmadai Kenyérgyár 1991-ben kezdte meg tevékenységét.

Cégünk kezdetben kizárólag Szabolcs- Szatmár-Bereg megye lakosságának kiszolgálására törekedett. Az üzem 26 dolgozó alkalmazásával 35 féle terméket állított elő, amelyet 6 gépkocsi szállított a környező települések élelmiszer boltjaiba. Folyamatos fejlesztéseink hatására már az első évtizedben a térség egyik meghatározó péksége lettünk.

Az ezredfordulót követően pályázatok kihasználásával folyamatos infrastruktúrális fejlesztéseket hajtottunk végre, melynek során a piaci fejlődésünknek megfelelően korszerűsítettük gépkocsiparkunkat, bővítettük termelési kapacitásunkat, és jelentősen kiszélesítettük termékskálánkat.

Fejlesztéseink eredményeképpen hamarosan az egyik legbővebb kínálatot nyújtó, minőségi termékeiről nevezetes üzem lettünk, amely 16 járművel közel 600 élelmiszerboltot és 64 intézményt szolgál ki a több, mint 50 féle különleges kenyerével és 250 féle péksüteményével. Az utóbbi néhány évben történt újabb beruházásunk folytán sütőüzemünk új gyártóépülettel, raktárral, valamint cukrászüzemmel bővült. A mára már közel 80 dogozót foglalkoztató kenyérgyárunk stabil csapatának köszönhetően folyamatosan alkalmazkodik a növekvő piac igen gyorsan változó igényeihez.

Üdvözlettel:
Eviker Kft.